JJC Zanshin vzw

Logo JJC Zanshin

Wij heten u van harte welkom bij Ju-jitsuclub Zanshin vzw. Wij zijn een dynamische ju-jitsuclub die zowel op competitief vlak als op recreatief vlak trainen, zodat iedereen, op welk niveau dan ook, zich bij ons thuis voelt.

Bij ons kan jong en oud terecht. Bij onze jeugdgroep, "De Jonge Draken" kunnen kinderen van 7-12 jaar oud trainen, bij de volwassenen kan iedereen vanaf 12 jaar terecht.

Nee is Nee!

Stop Hand Terug naar het begin.

Technieken

Inleiding

De technieken op deze pagina zijn enkel ter herinnering van wie de cursus heeft gevolgd. Het is belangrijk dat de technieken juist aangeleerd worden. Mocht je er toch iets aan hebben zonder de cursus, des te beter dan :-) Laat het ons weten!

Polsbevrijdingen

Rechtstaande wurgingen

Wurgingen op de grond

In de meeste boeken over zelfverdediging wordt een verkrachting eufemistisch een "wurging op de grond" genoemd. Hopelijk kom je hier nooit terecht, maar als het gebeurt moet je je wel kunnen verweren.

Omstrengelingen

Stoten

Bedreiging met een wapen

Na al het voorgaande is duidelijk dat regelmatige training nodig is om de juiste reflexen te behouden en de juiste principes in te drillen. Op 5 lessen kunnen we de meest voorkomende aanvallen even bestuderen en een goede verdediging insdrillen, maar er is nog zoveel meer te leren. Natuurlijk zijn de lessen prettig om te volgen en kan iedereen haar eigen tempo kiezen.


www.000webhost.com