Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Algemeen

V: Wat is uw rekening nummer?
A: IBAN: BE44 0882 2305 6545
BIC: GKCCBEBB

V: Vanaf welke leeftijd kan mijn zoon / dochter meedoen?
A: Ju-jitsu is een technische sport, waar al wat coördinatie voor nodig is. Daarom beginnen wij pas vanaf de leeftijd van 7 jaar bij de “Jonge Draken”. Bij de “Wijze Draken” beginnen we vanaf 12 jaar.

V: Tot welke leeftijd kan ik meedoen?
A: Tot zolang je wil. We doen met de club mee aan Fighting competities maar dat is voor niemand een verplichting. Om een idee te geven: we hebben iemand gehad die op zijn 60ste nog zijn zwarte band behaalde!

V: Moet ik mijn blauw boekje meebrengen?
A: Je blauw boekje moet je elke les afgeven aan de tafel. Dan wordt je aanwezigheid genoteerd. Dit is belangrijk voor de examens: enkel wie voldoende trainingen heeft gedaan kan meedoen aan het examen. Ook wordt er in het boekje genoteerd welke graad je behaald hebt. Dus: meenemen en afgeven. Ook niet vergeten terug te halen na de training!!

V: Ik ben mijn blauw boekje kwijt, wat moet ik nu doen?
A: Je kan altijd een nieuw boekje bestellen aan de tafel, of via mail.

Fighting

V: Ben ik verplicht om mee te doen aan wedstrijden?
A: Neen. Iedereen traint even hard mee, maar enkel degenen die mee willen doen aan wedstrijden schrijven we in. Het is wel zo dat de club het inschrijvingsgeld voor de wedstrijden betaalt. Dus we doen ons best om deelname zoveel mogelijk te stimuleren.

V: Mag ik mee gaan supporteren?
A: JA! Hoe meer zielen hoe meer vreugde, dus kom maar af.

Leave a Reply